Meniu Închide

Livrări şi plăţi

Modalitati de plata acceptate de catre Packprint disponibile:

• Plata cu cardul online – EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) 
– Daca ati ales metoda de plata ” Plata cu cardul online “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul Dvs. in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul Dvs. nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

• Plata ramburs
– Clientul va plati agentului de curierat contravaloarea comenzii la primirea coletului.

• Plata cu ordin de plata
– Dupa verificarea si confirmarea stocurilor de catre consultantul de vanzari packprint.ro, veti primi pe adresa Dvs. de email factura cu datele de identificare necesare pentru efectuarea platii. Imediat ce avem dovada platii vom preda comanda curierului.

Transport:
Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul firmei de curierat rapid 

Comenzile sunt livrate din depozitul nostru din Odorheiu Secuiesc si ajung la destinatie in interval de 2-3 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii.

Toate comenzile inregistrate in sistemul nostru sunt expediate in urmatoarea zi lucratoare dupa ziua plasarii comenzii.

Timpul de livrare poate varia in functie de volumul de comenzi inregistrate. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale intarzieri in perioadele cu promotii/reduceri.

Comenzile plasate vinerea și în weekend vor fi trimise cu curierat luni.